Verdeaţa a la Provence
Conţine: rozmarin, cimbrişor, busuioc, măghiran, pătrunjel, cimbru,
oregano, arpagic şi leustean.
Verdeaţa a la Provence sau Herbs de Provence este un amestec de ierburi
aromatice, un mix specific franţuzesc, originar din sudul Franţei.
Utilizare culinară:
• Este un plus pentru orice
mâncare specifică zonei mediteranene
• Se potriveşte extrem de
bine cu carnea de vită, viţel sau miel, după ce carnea este frecată cu ulei de
măsline, verdeaţă urmând a fi apăsată în carne
• Se potriveşte de minune cu
uleiul de măsline, peşte, pui
• Se poate adaugă pentru un
gust foarte bun şi peste pizza şi cartofi înainte de a fi prăjiţi la cuptor
• Noi recomandăm amestecul
în salate, sosuri şi brânzeturi
• Se potriveşte cu carnea de
curcan, unde de asemenea trebuie frecată înainte de prăjire cu acest mix pentru
o experienţă culinară fantastică
• Nu trebuie să lipsească
din multe tocăniţe şi supe