Grid View:

Ulei de jojoba auriu cosmetic 100ml

(0)
31.55RON
Uleiul de jojoba auriu este obtinut prin presarea la rece a semintelor plantei de jojoba. Este un ulei pur, cu o culoare usor galbuie.Continut mare de omega 9 si vitamina EExtrem de hidrantant pentru ..

Ulei de jojoba auriu cosmetic 50ml

(0)
17.36RON
Uleiul de jojoba auriu este obtinut prin presarea la rece a semintelor plantei de jojoba. Este un ulei pur, cu o culoare usor galbuie.Continut mare de omega 9 si vitamina EExtrem de hidrantant pentru ..

Ulei de macadamia cosmetic 50ml

(0)
7.53RON
Uleiul de macadamia este obtinut prin presarea semintelor plantei de macadamia, avand o culoare usor galbuie, transparentaEste perfect pentru pielea uscataContinut bogat in omega 9Poate fi folosit pen..

Ulei de ricin cosmetic 50ml

(0)
4.91RON
Uleiul de ricin este obtinut prin presarea la rece a fructelor de ricin, fiind un ulei de culoare pala, usor galbuie.Hidratant si hranitorIntareste si hraneste parulContine un numar important de acizi..

Ulei de samburi de caise cosmetic 50ml

(0)
6.12RON
Uleiul de samburi de caise este obtinut prin presarea samburilor de caise cruzi, avand o culoare palida, galbuie, transparenta. Este potrivit pentru toate tipurile de piele si tenBun hidratant fi..

Ulei din samburi de struguri cosmetic 100ml

(0)
7.09RON
Ulei din samburi de struguri cosmetic 100mlUleiul de struguri este obtinut prin presare samburilor de struguri. Este un ulei fara miros cu o culoare pala, usor galbuie. Contine: 100% ulei pur din sam..

Ulei din samburi de struguri cosmetic 50ml

(0)
4.70RON
Ulei din samburi de struguri cosmetic 50mlUleiul de struguri este obtinut prin presare samburilor de struguri. Este un ulei fara miros cu o culoare pala, usor galbuie. Contine: 100% ulei pur din samb..

Ulei esential de anason 10ml

(0)
11.31RON
Ulei esential de anasonUleiul esential de anason, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- efect de calmare- efect de purificare- aroma de dulc..

Ulei esential de bergamota 10ml

(0)
9.88RON
Ulei esential de bergamotaUleiul esential de bergamota, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- efect de calmare- efect de purificare- aroma d..

Ulei esential de cimbru 10ml

(0)
10.95RON
Ulei esential de cimbruUleiul esential de cimbru, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- efect revigorant- efect de purificare- aroma puterni..

Ulei esential de citronella 10ml

(0)
9.64RON
Ulei esential de citronella Uleiul esential de citronella, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- aroma puternica de lamaie- efect de ca..

Ulei esential de cuisoare 10ml

(0)
9.64RON
Ulei esential de cuisoareUleiul esential de cuisoare, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- efect antimicrobian- aroma puternica, lemnoasa- ..

Ulei esential de eucalipt 10ml

(0)
9.64RON
Ulei esential de eucaliptUleiul esential de eucalipt, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- purificare aer- poate relaxa si imbunatii respir..

Ulei esential de lamaie 10ml

(1)
9.64RON
Ulei esential de lamaie Uleiul esential de lamaie, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- proprietati revigorante- propritati antibacter..

Ulei esential de lavanda 10ml

(0)
10.83RON
Ulei esential de lavandaUleiul esential de lavanda, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere: - efect de calmare, relaxare- uleiul de lavand..

Ulei esential de lemongrass 10ml

(0)
10.83RON
Ulei esential de lemongrassUleiul esential de lemongrass, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- aroma puternica citrice- efect revigorant- m..

Ulei esential de mandarina 10ml

(0)
9.16RON
Ulei esential de mandarinaUleiul esential de mandarina, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- proprietati de purificare- aroma fresh usor in..

Ulei esential de menta 10ml

(0)
9.16RON
Ulei esential de mentaUleiul esential de menta, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- miros fresh relaxant- aroma fresh, dulceaga, mentolata..

Ulei esential de oregano 10ml

(0)
14.64RON
Ulei esential de oreganoUleiul esential de oregano, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- miros cald, dulceag de ierburi- aroma de condiment..

Ulei esential de pin 10ml

(0)
9.76RON
Ulei esential de pin 10mlUleiul esential de pin, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- proprietati revigorante- miros puternic lemnos- aroma..

Ulei esential de portocale 10ml

(2)
7.97RON
Ulei esential de portocale Uleiul esential de portocale, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- efect revigorant si purificator- miros e..

Ulei esential de rozmarin 10ml

(0)
18.21RON
Ulei esential de rozmarin Uleiul esential de rozmarin, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- efect de calmare- ofera o stare generala d..

Ulei esential de salvie 10ml

(0)
17.73RON
Ulei esential de salvieUleiul esential de salvie, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- efect relaxant- ofera o stare generala de bine- miro..

Ulei esential de scortisoara 10ml

(0)
8.69RON
Ulei esential de scortisoara 10mlUleiul esential de scortisoara, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- proprietati antibacteriene- aroma dul..

Ulei esential de tea tree 10ml

(1)
11.78RON
Ulei esential de tea tree 10mlUleiul esential de tea tree, ambalat in ambalaj de sticla cu picurator pentru o pastrare cat mai buna a produsului.Descriere:- foarte bun agent de purificare- aroma de pl..
Afişare 1 - 25 din 25 (1 pagini)