Costul transportului
 
- Transportul este gratuit la comenzi ce depășesc 149ron. 
- În cazul in care comandă d-voastră este mai mică de 149ron, se percepe o taxă unică de 15ron, indiferent de greutatea coletului d-voastră. 
- Produsele si serviciile oferite pe site sunt disponibile la nivel național. 

 

Firma de transport (de curierat)

Transportul se realizează prin serviciul de curierat rapid al firmei Delivery Solution SA.  Această firmă are acoperire naţională, cu sedii în fiecare judeţ.
Marfa va fi livrată la Dvs. de un agent Delivery Solution SA din judeţul Dvs.
Curierul Sameday Courier este responsabil pentru predarea intactă a coletelor sau al paletului trimis de noi. În cazul în care constataţi lipsuri sau/şi surplusuri în conţinutul mărfii, vă rugăm să ne contactaţi pentru rezolvarea situaţiei.
La adresa www.fancourier.ro se poate urmări progresul si loca
ția comenzii Dvs. cu ajutorul codului de expediţie (AWB).
 
Termenul de livrare
 
De obicei curierul ridică expedierile în jurul orei 15.00 de la magazinul nostru. Coletele ajung la destinaţie în 24-48h.
 
Plata mărfii

-Preţul produselor afişat pe site este în lei (RON), fiind de asemenea si prețul final.
-Dacă la confirmarea comenzii se stabileşte un cost al transportului, aceasta va fi prezent pe factura emisă de noi.

-Contravaloarea mărfii se poate efectua la curier prin numerar, ordin de plată, sau prin plată online cu cardul direct pe site-ul nostru, fiind acceptate următoarele carduri : Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro. Plățile sunt procesate prin Netopia Payments, www.mobilpay.ro. În cazul în care se obtează pentru plata numerar la curier, agentul va emite o chitanţă, pe care o veţi putea ataşa facturii emise de noi.

-BIO MARKET HFR SRL, nu este responsabilă de eventualele întârzieri datorate transportatorului. În procesul de livrare, clientul este responsabil de datele de livrare si de contact menționate să fie corecte

-BIO MARKET HFR SRL, nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afișate; În cazul în care un produs nu mai este disponibil, BIO-Market.ro va contacta și informa clientul asupra situației.