Despre noi
Povestea noastră până acum

Bio-market.ro a apărut din dorința promovării unui stil de viată sănătos, un magazin exclusiv online, pentru care calitatea produselor și satisfacția clienților sunt cele mai importante. Bio-market vinde o gamă largă de produse, printre care nuci, semințe, fructe uscate, nuci coapte, dulcețuri și siropuri românești, biscuiți din ovăz și miere românească.

Produsele noastre

Satisfacția clienților! este prioritatea noastră! De aceea am pregătit produse care să întâmpine și cele mai rafinate sau critice gusturi.
Producția de nuci coapte este realizată de către noi, in șarje mici, coapte lent, la temperaturi de până la 140* celsius, pentru a asigura un produs crocant, 100% natural și un gust incredibil.
Condimentele și mixurile de condimente sunt 100% naturale, fără adaosuri de conservanți, coloranți și potențiatori de arome. Lucrăm cu multi furnizori, de la care luăm doar topurile de gamă, pentru a vă asigura că avem cele mai bune condimente și mixuri. Condimentele sunt ambalate în borcane de sticlă, pentru păstra aroma un timp îndelungat după deschiderea produsului.

Ambalaje

Doar sticlă și hârtie! Folosim ambalaje resigilabile, de hârtie, laminate pe interior, complet biodegradabile. Pentru partea de dulcețuri, siropuri, uleiuri, condimente, folosim ambalaje reutilizabile din sticlă, pentru a păstra cât mai bine calitatea produsului. Ne gândim la viitorul nostru și la generațiile ce urmează și alegem să protejăm mediul înconjurător.

Părerile voastre

Suntem deschiși! Asteptăm părerile și feedback-ul d-voastră. Vă rugăm să ne scrieți sau sunați pentru orice probleme legate de transport, site, produse, idei etc., pentru a rezolva orice situație sau propunere cât mai curând posibil. Clienții noștri sunt prioritatea noastră!

Date firmă:

Bio Market International SRL
CUI: 39656761
Nr. Înmatriculare: J31/898/2018
Cont bancar: RO86BTRLRONCRT0455465101
Sediu: Str. Tudor Vladimirescu, nr. 2, Zalău, Sălaj, România
Telefon: 0766 48 48 72
Whatsapp: 0766 48 48 72
Vânzări, sugestii: contact@bio-market.ro
Opinii, sugestii, reclamatii: manager@bio-market.ro