Grid View:

Cafetiera filtru pentru 3 cafele - Moka Pot

(0)
59,86Lei
Cafetiera filtru pentru 3 cafele - Moka PotAceste tip de cafetiera, numita si "moka pot" este perfecta pentru a savura o reteta de cafea autentic italieneasca. Moka pot-ul a fost inventat de inginerul..

Filtru de cafea/ceai de sticla cu capac de lemn 350ml

(0)
34,57Lei
Filtru de cafea/ceai din sticla cu capac de lemn 350mlFiltru de cafea sau "french press", cum mai este cunoscut, a fost inventat in secolul al XIX-lea, in Franta, de catre Mayer si Delforge. Filtrul n..

Filtru de cafea/ceai de sticla cu capac de lemn 600ml

(1)
44,27Lei
Filtru de cafea/ceai din sticla cu capac de lemn 600mlFiltru de cafea sau "french press", cum mai este cunoscut, a fost inventat in secolul al XIX-lea, in Franta, de catre Mayer si Delforge. Filtrul n..

Lingura pentru miere din lemn

(0)
7,97Lei
Lingura pentru miere din lemnEste ideala pentru a doza miere..

Rasnita lemn alba lucioasa

(0)
58,13Lei
Rasnita lemn alba lucioasaRasnita alba, lucioasa, din lemn, cu mecanism de ceramica reglabil, pentru o macinare de diferite granulatii. Se poate folosi pentru piperuri, chili, verdeata de provence, co..

Rasnita lemn neagra lucioasa

(0)
58,29Lei
Rasnita lemn neagra lucioasaRasnita neagra, lucioasa, din lemn, cu mecanism de ceramica reglabil, pentru o macinare de diferite granulatii. Se poate folosi pentru piperuri, chili, verdeata de provence..

Rasnita lemn rosie lucioasa

(0)
80,49Lei
Rasnita lemn rosie lucioasaRasnita rosie, lucioasa, din lemn, cu mecanism de ceramica reglabil, pentru o macinare de diferite granulatii. Se poate folosi pentru piperuri, chili, verdeata de prove..

Rasnita transparenta cu capac de lemn

(0)
44,24Lei
Rasnita transparenta cu capac de lemnRasnita transparenta, cu capac din lemn, cu mecanism de ceramica reglabil, pentru o macinare de diferite granulatii. Se poate folosi pentru piperuri, chili, verdea..

Recipient condimente 120ml

(0)
9,64Lei
Recipient condimente 120mlRecipient pastrare condimente 120ml din sticla cu capac din lemn,Se poate folosi pentru boia, piper, orice tip de mix sau verdeturi..

Recipient condimente 90ml

(0)
6,07Lei
Recipient condimente 90mlRecipient pastrare condimente 90ml din sticla cu sarmaSe poate folosi pentru boia, piper, orice tip de mix sau verdeturi..

Recipient de sticla cu capac de lemn 1000ml

(0)
24,28Lei
Recipient de sticla cu capac de lemn 1000mlRecipient de sticla cu capac de lemn pentru o pastrare cat mai buna a nucilor, semintelor, fructelor uscate, orezului, cafelei sau ceaiurilor noastre. Recipi..

Termos inox alb glossy 420ml

(0)
50,42Lei
Termos inox alb glossy pentru mentinere calda sau rece 420mlAcest termos din inox, cu perete dublu este perfect pentru a savura la serviciu ceaiul sau cafeaua ta preferata. Este un produs de calitate ..

Termos inox auriu 420ml

(0)
50,42Lei
Termos inox auriu pentru mentinere calda sau rece 420mlAcest termos din inox, cu perete dublu este perfect pentru a savura la serviciu ceaiul sau cafeaua ta preferata. Este un produs de calitate super..

Termos inox negru glossy 420ml

(0)
50,42Lei
Termos inox negru glossy pentru mentinere calda sau rece 420mlAcest termos din inox, cu perete dublu este perfect pentru a savura la serviciu ceaiul sau cafeaua ta preferata. Este un produs de calitat..
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)