Termeni si conditii

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. SC BIO MARKET HFN srl isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Acest magazin virtual este intretinut si administrat de SC BIO MARKET HFR srl Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.bio-market.ro , va fi denumita Client. Adresa web www.bio-market.ro  este proprietatea SC BIO MARKET HFR srl si va fi denumita in continuare www.bio-market.ro . Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.bio-market.ro , vor fi denumite in continuare continut.

 

Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului este proprietatea SC BIO MARKET HFR srl si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul SC BIO MARKET HFR srl a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.bio-market.ro  in scopul copierii continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al SC BIO MARKET HFR srl.

 

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de  numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. SC BIO MARKET HFR srl nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Declinarea responsabilitatii

SC BIO MARKET HFR srl nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC BIO MARKET HFN srl isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor SC BIO MARKET HFR srl fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de SC BIO MARKET HFR srl  de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, SC BIO MARKET HFR srl  nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

 

Termene de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site-ul www.bio-market.ro , se incadreaza in intervalul de 1 pana la 2 zile lucratoare. In cazuri exceptionale SC BIO MARKET HFR srl  poate mari termenul de livrare.

 

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.bio-market.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.bio-market.ro , va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului www.bio-market.ro  si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si SC BIO MARKET HFR srl va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii.