Ierburi Aromatice

Grid View:

Arpagic rondele 15g

(0)
5,20Lei
Arpagic rondeleConţine: arpagic uscat rondeleArpagicul este o plantă înrudită cu ceapa; originar din nordul Europei şi cultivat acum în Franța, Austria, Statele Unite ale Americii s.a.m.dUtilizare:• ..

Busuioc 35g

(0)
4,90Lei
Busuioc Denumirea în latină: Ocimum basilicum Alte denumiri: basil icum ,basilic, basilico, meboki, Bazilik ,rau que, raihan, basilDescrierea plantei: plantă anuală, cu frunze mari, ovale şi culoare ..

Cimbrisor 30g

(0)
4,90Lei
Cimbrisor:Conţine: cimbrișor uscat mărunțitCimbrișorul, denumit şi savory sau cimbru de câmp sau cimbru sălbatic, este o plantă folosită atât în bucătărie cât şi în medicină, pentru diverse suplimen..

Cimbru 30g

(0)
3,80Lei
CimbruConţine: cimbru uscat mărunțitCimbru, cunoscut şi sub numele de cimbru de gradină, este originar din zona Mediteranei. Este folosit în aproape toate bucatariile lumii dar şi în aromoterapie.Ut..

Curry frunze 15g

(0)
7,78Lei
Curry frunzeContine: frunze de curryFrunzele de curry sunt originare din India, fiind asemanatoare in India, ca folosinta, cu cele de dafin in Europa. Prezinta o aroma de pin cu lamaie cu o nuanta s..

Foi de dafin 10g

(0)
3,98Lei
Foi de dafin 10gDenumirea în latină: LauraceaeAlte denumiri: dafin, laur, dafin de laur, dafin adevarat, dafin dulce, Descrierea plantei: Originara din Asia şi răspândit în întreaga regiune mediteran..

Foi de dafin macinat 30g

(0)
6,87Lei
Foi de dafin macinat 30gDenumirea în latină: LauraceaeAlte denumiri: dafin, laur, dafin de laur, dafin adevarat, dafin dulce, Descrierea plantei: Originara din Asia şi răspândit în întreaga regiune m..

Lemongrass frunze 20g

(0)
4,25Lei
LemongrassDenumire latină: Alte denumiri: Lemongrass, Iarbă de lămâie, Camel’s Hay, Citronella, Geranium Grass, Cochin Grass, Sereh, herbe de citron, serai Sinhalese, takraiDescriere plantă: Lemongra..

Lemongrass macinat 40g

(0)
4,91Lei
Lemongrass frunze macinateAlte denumiri: Lemongrass, Iarbă de lămâie, Camel’s Hay, Citronella, Geranium Grass, Cochin Grass, Sereh, herbe de citron, serai Sinhalese, takraiDescriere plantă: Lemongras..

Leustean 30g

(0)
5,60Lei
LeuşteanDenumirea în latină: apiaceaeAlte denumiri: leuştean de grădină, buruiana de lingoare, leuşteanul angelicaDescrierea plantei: plantă perenă ce crşste până la 1,8m. Are un rizom cu multe rami..

Maghiran 20g

(0)
3,90Lei
Măghiran:Conţine: măghiran uscat mărunțitMăghiranul, este un condiment înrudit cu oregano, originar din Cipru şi sudul Turciei, folosit atât ca şi mirodenie cât şi în uleiurile esențiale.Utilizare:• ..

Marar 30g

(0)
3,70Lei
MărarConţine: mărar verde uscat şi mărunțitMărarul este un condiment originar din Vestul Europei, folosit adesea în bucătăria germană şi scandinavă. Este un condiment cu arome subtile de anason şi l..

Menta 60g

(0)
5,80Lei
MentăConţine: frunze uscate de mentăMenta este un condiment, care inițial era folosit în scop terapeutic, pentru tratarea unor dureri de stomac sau de piept. Prezinta un gust răcoros şi o aromă deos..

Oregano 20g

(0)
4,20Lei
OreganoDenumire latina: organum, origanumAlte denumiri: măghiran salbatic, sovarv, busuioc de pădure, origanumDescriere plantă: Este o plantă ce creşte până la 90cm înălţime, cu frunze ce ajung până ..

Patrunjel 20g

(0)
3,80Lei
PătrunjelConţine: pătrunjel uscat mărunțitPătrunjelul, este un condiment originar din zona Mediteranei, fiind folosit des în Europa, orientul mijlociu şi America.Utilizare:•           Este potrivit î..

Rozmarin 35g

(0)
3,90Lei
Rozmarin Denumirea în latină: LamiaceaeAlte denumiri: romero, alecrim RosemaryDescrierea plantei: Plantă mereu verde ce creşte până la 1,5m înălţime. Frunzele au un miros de răşină, fiind înguste şi..

Rozmarin macinat 50g

(0)
5,23Lei
Rozmarin macinat 50g Denumirea în latină: LamiaceaeAlte denumiri: romero, alecrim RosemaryDescrierea plantei: Plantă mereu verde ce creşte până la 1,5m înălţime. Frunzele au un miros de răşină, fiin..

Salvie 25g

(0)
5,30Lei
Salvia Denumirea în latină: LamiaceaeAlte denumiri: salvia comuna, ramona, salvia, iarba Sfantului IoanDescrierea plantei: Originara din regiunea mediteraneeana, raspandita în toata Europa Centrala. ..

Tarhon 30g

(0)
9,80Lei
OreganoDenumire latina: organum, origanumAlte denumiri: măghiran salbatic, sovarv, busuioc de pădure, origanumDescriere plantă: Este o plantă ce creşte până la 90cm înălţime, cu frunze ce ajung până ..

Telina frunze 20g

(0)
4,70Lei
Telină frunzeConţine: frunze de țelină mărunțiteȚelina este o plantă folosită în intregime, atât rădăcina cât şi tulpina. Semințele de țelină sunt folosite în medicină, iar frunzele de țelină, sunt ..
Afişare 1 - 20 din 20 (1 pagini)