Ulei de cocos fractionat (Caprylic) cosmetic 100ml

Ulei de cocos fractionat (Caprylic) cosmetic 100ml

15,17Lei
Fără TVA: 12,75Lei
Cod produs: Ulei de cocos fractionat (Caprylic) cosmetic 100ml
Disponibilitate: În Stoc

Descriere

Ulei de cocos fractionat (Caprylic) cosmetic

Ulei pur de cocos, dezodorizat, cosmetic, ambalat in recipient de sticla bruna, pentru o pastrare cat mai buna a produsului.

Uleiul de cocos fractionat sau caprilis este obtinut din uleiul de cocos, acesta fiind practic o fractiune a uleiului de cocos clasic; indepartand anumite trigliceride, acest ulei este tot timpul in forma lichida, spre deosebire de uleiul de cocos extravirgin, care se solidica la temperaturi sub 24 de grade celsius.

Descriere si utilizare:

  • Este ideal pentru par, oferindu-i o stralucire aparte
  • Bogat in acid caprilic
  • Un ulei extrem de hidratant si hranitor
  • Este un ulei usor si versatil, ideal a fi incorporat intr-o multitudine de creme, lotiuni sau balsamuri
  • Poate fi combinat cu diferite uleiuri esentiale si folosit pentru masaj

Contine: 100% ulei pur de cocos, dezodorizat, cosmetic

Tara de origine: Indonezia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun